Severa + Netvisor

Se kannattavin ohjelmistokombo

Ohjaa operatiivista tekemistä Severalla. Tiedot siirtyvät automaattisesti Netvisorin raporteille, kirjanpitoon ja palkanlaskentaan.

Kaksi järjestelmää, yksi kokonaisuus

Hoida myynti, projektit, resursointi, laskutus ja työajankirjaus Severassa. Näet kokonaiskuvan yrityksesi taloudesta suoraan Netvisorissa.

Severa ja Netvisor

Vincit

Severa + Netvisor -yhdistelmä on pistämätön. Severalla hoidamme toiminnanohjauksen tuntiseurannasta laskutukseen. Tiedot viedään Netvisorin kirjanpitoon ja palkanlaskentaan. Yhdistelmällä saamme helposti esille kaikki tarvittavat avainluvut liiketoiminnan pyörittämiseen.

Heidi Hallamaa – operatiivinen johtaja, Bilot (nyk. Vincit)

Varmista ajantasainen raportointi

Raportin luominen Severassa

Severassa seuraat KPI-lukuja ja pureudut raportteihin projekteittain tai henkilöittäin. Netvisorissa näet tuloslaskelman ja poraudut tietoihin projekteittain tai liiketoimintayksiköittäin.

Pidä talous ajan tasalla

Kerää laskutettava työ Severan laskulle yhdellä klikkauksella. Laskut siirtyvät Netvisorin kirjanpitoon ja kohdistuvat oikean projektin katelaskentaan.

Johtamisen ominaisuudet

Kirjaa kulut vain kerran

Kirjaa tunnit, poissaolot ja matkalaskut Severan mobiilisovelluksessa, josta ne siirtyvät automaattisesti Netvisorin kirjanpitoon, palkanlaskentaa ja takaisinmaksuun.

Severa sovellus tuntikirjaukset

Netvisor + Severa

Vakiona kevyt käyttöönotto

Valmiin integraation ansiosta tekninen käyttöönotto sujuu mutkattomasti. Varmistamme, että jokainen oppii käyttämään järjestelmiä oman roolinsa mukaan.

Kokeile Severaa tästä