Projekti- ja asiantuntijayritykset

Saavuta selkeä kokonaiskuva projekteista

Tehosta projekti­liiketoimintaa Suomen johtavien asiantuntija­yrityksille suunniteltujen työkalujen avulla.

Automatisoi rutiinit ja nosta työn tuottavuutta

Tieto yhdessä paikassa

Muodosta yksi yhteinen paikka asiakkaisiin liittyvälle tiedolle. Kehitä myynnin seurantaa ja johtamista sekä analysoi, missä asiakkuuksissa ja millä palveluilla pärjäätte parhaiten.

Automatisoitu laskutus

Tarjoa työntekijöille helppo tapa kirjata työtunnit, matkakulut, suoritteet sekä muut kulut asiakastöille. Automatisoidun laskutuksen ansiosta voit olla varma, että laskutat kaiken.

Johda tiedolla

Luo omia raportteja ja vertailulukuja kannattavuudesta, asiakkuuksista sekä projekteista. Myyntiraportit, kuormitusraportit sekä laskutusraportit auttavat johtamaan liiketoimintaa.

Severan työpöytä

Hallitse projektit myynnistä laskutukseen

Seuraa tarjous- ja tilauskantaa ja myyntiennusteita. Kauppojen synnyttyä perustat ja hinnoittelet projektit helposti historiadatan avulla.

Seuraa projektien etenmistä kanbanilla. Työaika kohdistuu aina projekteille, jolloin tieto projektien sekä asiakkaiden kannattavuudesta on aina ajan tasalla.

Projektitehtävien kanban

Seuraa raportteja rooleittain

Jokainen käyttäjä näkee Severassa kaikki olennaisimmat raportit. Olit sitten myyntijohtaja, projektipäällikkö, asiantuntija tai toimitusjohtaja voit valita, mitä näet omalla työpöydälläsi.

Laskuta parilla klikkauksella

Varmista, että kaikki työ tulee laskutettua. Laskutustyökalu kerää automaattisesti kaiken laskutusaineiston projekteilta, työajanseurannasta, kuluista ja hinnastoista.

Kehitä kannattavuutta

Segmentoi asiakkaat ryhmiin ja löydä kannattavimmat kohderyhmät. Seuraa toteutuneita tuntihintoja tavoitehintoihin ja käännä projektit tuottavaksi reagoimalla ajoissa.

Integroi muihin ohjelmiin

Yhdistä Severan muihin käytössä oleviin järjestelmiin ja kokoa tärkeät tiedot yhteen paikkaan ilman manuaalista työtä. Löydät yli 50 valmista integraatiota ja voit hyödyntää avointa rajapintaa.

Severan ansiosta olemme saaneet myynnin ja kannattavuuden seurannan uudelle tasolle. Saamme tietoa mitä viivan alle on jäämässä jo ennen kuin sitä ehdimme kaivata.

Mari Hjelt, varatoimitusjohtaja, Gaia Group

Jo yli 1800 projekti-ja asiantuntijayritystä käyttää Severaa.

Siirry Severaan tästä