Toimialat

Yli 1800 asiantuntijayritystä käyttää Severaa

Severa on Suomen suosituin PSA-työkalu, joka on suunniteltu asiantuntijayritysten erityistarpeiden mukaiseksi.

Arkkitehti- ja suunnittelutoimistot

Selkeytä monimutkaiset projektit

Severalla perustat, vaiheista ja ohjaat pitkät ja monivaiheiset projektit kannattavasti maaliin. Jo yli 120 arkkitehti- ja suunnittelutoimistoa käyttää Severaa.

Insinööritoimistot

Varmista projektien kannattavuus

Severa tarjoaa insinööritoimistoille tehokkaat työkalut niin myyntiputken kuin projektien hallintaan sekä projektien seurantaa ja raportointiin. Jo yli 320 insinööritoimistoa käyttää Severaa.

IT- ja ICT-toimistot

Toimita tuottavampia kehitysprojekteja

Seuraa projektiportfoliota, asiakkuuksia ja tehosta arjen prosesseja entisestään Severalla. Yhdistä muut käytössä olevat ohjelmistot yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi Severan rajapinnan kautta. Jo 190 suomalaista IT-alan yritystä käyttää Severaa.

Konsulttitoimistot

Lisää tehoja konsultin työhön

Hallitse asiakkuudet, näe koko projektiportfolio ja seuraa kannattavuutta. Tehosta työntekoa Severan automaation avulla ja optimoi kannattavuutta jo projektin suunnitteluvaiheessa. Jo yli 280 konsultointialan yritystä käyttää Severaa.

Mainos- ja viestintätoimistot

Luo enemmän arvoa asiakkaalle

Tuo mainos- ja viestintätoimiston arki yhteen paikkaan, josta näet koko projektiportfolion, kannattavimmat asiakkuudet ja laskutat työt helposti. Jo yli 230 mainos- ja viestintäalan yritystä käyttää Severaa.

Asiantuntija- ja projektiyritykset

Hallitse projektit myynnistä laskutukseen

Kirjaa työtunnit tai suoritteet helpommin. Laskuta tarkemmin ja nopeammin. Saavuta parempi kokonaiskuva operatiivisesta liiketoiminnasta. Liity yli 1800 menestyvän asiantuntijayrityksen joukkoon.

Kokeile Severaa ja liity kasvavaan joukkoon

Havaitsimme, että Severaa käyttävien yritysten liikevaihto kasvoi 3,5 kertaa nopeammin ja kannattavuus on 1,3 kertaa parempi kuin muiden vastaavien asiantuntijayritysten.