Laskutusohjelma

Minimoi laskutukseen käytettävä aika

Kokoa laskuaineisto automaattisesti ja varmista, että kaikki tunnit laskutetaan. Severan laskutusohjelma huomioi asiantuntijatyön erityispiirteet.

Severan laskutuksen kanban

Lopeta laskuaineiston koostaminen

Laskutusohjelma kokoaa tunnit ja kulut automaattisesti projektille. Halutut erät on helppo laskuttaa yhdellä klikkauksella suoraan Severasta.

Hyödynnä valmiit laskupohjat

Luo omia laskupohjia tai hyödynnä valmiita pohjia. Määrittele laskun tyyli ja mitä laskulla näytetään.

Tapauskohtainen toistuvaislaskutus

Luo toistuvia laskueriä kuten ylläpito- ja palvelumaksuja ja automatisoi niiden laskutus tapauskohtaisesti.

Hallinnoi hinnastoja monipuolisesti

Luo asiakas-, segmentti tai projektikohtaisia hinnastoja. Määritä tuntihinnat työlajeille ja henkilöille. Hallitse volyymialennuksia ja valuuttoja.

Nopeuta saatavien kotiutumista

Tehosta laskutusprosessia Severalla ja kotiuta saatavat nopeammin. Laskuaineiston automaation ansiosta varmistat, että yhtäkään tuntia ei jää laskuttamatta.

Laskutuksen tiedot suoraan raporteille

Seuraa laskutusprosessia yhteenvetonäkymässä. Tarkastele laskutusennustettaja tulevien kuukausien euroja. Laskutuksen tiedot siirtyvät automaattisesti myös projekti-, asiakas- ja yritystason raporteille.

Junebug

Kolmen kuukauden jälkeen olemme Severan ansiosta tilanteessa, jossa kaikki projektit ovat hallinnassa. Voin katsoa ohjelmistosta, kuinka paljon on laskutettu ja minkä verran on laskutettavaa.

Jukka Nevala – perustaja, toimitusjohtaja, Junebug Oy

Yhdistä laskutus kirjanpitoon

Vie laskutustiedot automaattisesti taloushallinnon ohjelmistoon valmiiksi tiliöitynä. Laskut siirtyvät suoraan kirjanpitoon ja oikean projektin katelaskentaan. Hyödynnä valmiit integraatiot suosituimpiin taloushallinnon ohjelmiin.

Luo lasku. Kokeile itse.

Severassa luot laskun parilla klikkauksella. Anna palaa!

Siirry Severaan tästä