Arkkitehti- ja suunnittelutoimistot

Toimita monivaiheiset projektit kannattavasti

Severa tarjoaa arkkitehti- ja suunnittelu­toimistoille kokonaisvaltaisen työkalun projektien hallintaan ja raportointiin.

Yksi ohjelmisto, kaikki arjen toiminnot

Helpot työkalut tiimille

Keskitä asiakkaat ja projektit yhteen paikkaan. Luo projektit helposti, seuraa tarjouskantaa, resursoi tiimin työt ja automatisoi laskutus.

Nopea työajankirjaus

Kirjaa tunnit ja kulut helposti mobiilissa. Kohdista tuntikirjaukset suoraan projekteille, josta työ on helppo laskuttaa.

Kevyt käyttöönotto

Autamme aina Severan käytön alkuun. Tavoitat kokeneen tukemme puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta keskimäärin alle tunnissa.

Severan työpöytä

Tee tuottavampaa suunnittelu­työtä

Severalla monivaiheiset projektit on helppo resursoida ja aikatauluttaa sekä budjetoida. Luo valmiiksi erilaisia asiakastyyppejä ja projektirakenteita, jolloin aikaa säästyy itse suunnittelutyöhön.

Projektitehtävien kanban

Tehokasta projektin­hallintaa

Luo ja vaiheista projektit helposti. Seuraa projektien etenemistä kanbanilla ja laskuta tunteja tai eriä valmiusasteen mukaan.

Tee kannattavia tarjouksia

Opi läpiviedyistä projekteista ja hinnoittele myytävät projektit aikaisempien projektien työmääriä, katteita, resursointia ja aikatauluja hyödyntäen.

Ymmärrä eri asiakastyypejä

Ymmärrä mitkä rakennus- tai projektityypit ovat kannattavimpia. Käännä kannattamattomat projektityypit tuottaviksi muuttamalla laskutusmalleja. Koosta tarvittavat raportit helpompaa päätöksentekoa varten.

Raportin luominen Severassa

Tuntikirjaukset suoraan projektille

Kirjaa tunnit ja matkat suoraan projekteille asiakas- ja projektikohtaisten hinnastojen perusteella. Laskutettava työ näkyy projektin koontiraporteilla reaalijassa koko projektitiimille.

Laskut suoraan taloushallintoon

Hyödynnä Severan automaatiota tai koosta laskut muutamalla klikkauksella. Liitä Severa taloushallinnon järjestelmään ja vie työajankirjaukset ja laskutustiedot suoraan taloushallintoon.

Laskut taloushallintoon

Ennakoi resurssitarvetta

Ennakoi tulevaa tilauskantaa. Aikatauluta projektit ja suunnittele resursointi jo tarjousvaiheessa. Näe tarjous- ja tilauskanta laskutusennusteilla. Hyödynnä tietoja myös liiketoiminnan ennusteilla ja budjetoinnissa.

Resursointi Severassa

Arkkitehdit Q4 logo

Severa on meille keskeinen työkalu. Se mahdollistaa projektin ajankäytön ja talouden kokonaisuuden hahmottamisen, joka on oleellista tietoa myös uusia tarjouksia tehdessä. Plussaa myös monipuolisuudesta; esimerkiksi käyttäjän näkymää voidaan muokata tarpeen mukaan myös hyvin yksinkertaiseksi ja helpoksi tuntikirjaustyökaluksi.

Juha Kilpilahti – arkkitehti YO, Arkkitehdit Q4

Jo yli 130 arkkitehtitoimistoa käyttää Severaa

Siirry Severaan tästä