Projektinhallintatyökalu

Nosta projektien tuottavuutta

Toimita paras mahdollinen palvelu tehokkaasti. Severan projektinhallintatyökalussa seuraat projektien etenemistä ja katteita reaaliajassa.

Projektisuunnitelma Severassa

Luo, toteuta ja laskuta

Perusta projekti, aikatauluta, resursoi ja laskuta kaikki tunnit helposti. Tuo projektitiimi saman tiedon äärelle ja vie projektit tehokkaasti maaliin.

Tarjouksesta projektisuunnitelmaksi

Diilistä projektiksi alle minuutissa

Hallinnoi projekteja tehokkaasti niiden perustamisesta alkaen. Luo projekti myynnin tarjouksen pohjalta tai hyödynnä valmiita projektisuunnitelmia.

Hinnoittele projektit oikein

Hinnoittele projektit oikein jo tarjousvaiheessa aiempien projektien toteutuneiden katteiden, työmäärien, resursointien ja aikataulujen perusteella.

Seuraa katteita ja KPI-lukuja

Projektin edistymisen, kannattavuuden, sekä muiden tärkeimpien tunnuslukujen seuranta ja vertailu onnistuu Severassa ilman manuaalista koostamistyötä.

Tiedä mitä sinulta odotetaan

Hallitse projekteihin ja töihin liittyvät tehtävät ketterästi ja ajallaan. Aikatauluta puhelut, tapaamiset ja tehtävät kalenteriin ja aseta tarvittavat hälytykset.

Kalenteri Severassa

Suunnittele aikataulut

Seuraa projektien etenemistä gantt- ja kanban -näkymillä. Luo vaiheet ja määritä tuntibudjetit. Linkitä projektin vaiheet toisiinsa, jolloin aikataulujen muokkaaminen on helppoa.

Laskuta projektilta

Kirjaa työaika ja matkat projektille. Valitse mitkä erät laskutetaan. Hyödynnä erilaisia hinnoittelumalleja tai luo asiakas- tai segmenttikohtaisia hinnastoja.

Parasta Severassa on käyttäjäkokemus. Hyvin mietitty kokonaisuus tukee kaikkia projektin vaiheita myynnistä tuntikirjauksiin, seurantaan ja laskutukseen.

Jani Valkonen – toimitusjohtaja, Ainia Innovations Oy

Tee kestävämpää projektisuunnittelua

Näe kaikki meneillään olevat projektit ja tarkastele projekteille allokoituja tunteja. Näe työkuorma ja tartu ajoissa kuormittaviin tilanteisiin.

Ennakoi tiimin resursointia

Seuraa myynnin tarjouskantaa ja varaa työvoimaa ennakoivasti tuleville projekteille. Resursoi työaikaa vaihe- tai projektikohtaisesti rooleittain.

Resursointi Severassa

Tarjoa johtavat projektin­hallinta­työkalut tiimille

Projektipäällikön luottonäkymät

Seuraa projekteja kanban-näkymässä. Aikatauluta ja resursoi tiimin työtä gantt-kaaviossa. Seuraa projektin avainalukuja projektiraporteilla ja helpota päätöksentekoa jatkon suhteen.

Tuntikirjaukset kätevästi

Tiimi kirjaa työtuntunnit suoraan projekteille omasta näkymästään – myös mobiilisovelluksella. Kalenteri näyttää meneillä olevat projektit, työtehtävät ja kokonaiskuvan omasta työkuormasta.