IT ja ICT -toimistot

Toimita kannattavampia kehitysprojekteja

Severa tarjoaa IT- ja ICT -toimistoille CRM:n, projektinhallinnan ja laskutuksen työkalut, jotka kokoavat tietoa esimerkiksi Jirasta.

Näe kokonaiskuva Severassa

Kokoa tieto yhteen

Näe CRM ja projektit kootusti. Resursoi työtä, kohdista kirjattu työaika automaattisesti oikealle projekteille ja automatisoi laskutus.

Saavuta tavoitteet

Seuraa myynnin hitratea, projektin kannattavuutta, projektikatetta, ja saavuta taloudelliset tavoitteet ennusteiden avulla.

Rakenna integraatioita

Integraatioiden avulla tuot muissa järjestelmissä tapahtuman työn ja tuntikirjaukset suoraan Severaan raportoitavaksi ja laskutettavaksi.

Severan työpöytä

Johda kannattavaa liiketoimintaa

Yhdistät kehittäjien ohjelmistot Severan kanssa toimivaksi kokonaisuudeksi, jolloin voit seurata projektien etenemistä, tunnuslukuja ja tehostaa liiketoimintaa Severan työkaluilla.

Projektitehtävien kanban

Ymmärrä projekti­tyyppejä

Suunnittele eri projektityypeille sopivat projektirakenteet ja hinnoittelumallit. Luo projekteille taloudelliset ennusteet kiinteähintaisen- ja tuntityön sekä tuotteiden ja lisenssien osalta.

Johda kokonais­kuvaa

Yhdistä kaikki nykyiset järjestelmät Severaan. Automatisoi tiedonsiirto muista ohjelmistoista Severan projekteille ja asiakaskorteille ja tarkastele tietoja Severan koostamilla raporteilla ja ennusteilla.

Myy kannattavasti

Hinnoittele myytävät projektit oikein tarjoustyökalulla, joka hyödyntää aikaisempien projektien työmääriä, katteita, resursointia ja aikatauluja. Tiedä myös milloin pitää myydä aktiivisemmin.

Työaika suoraan projekteille

Siirrä tuntikirjaukset automaattisesti projekteille asiakas- ja projektikohtaisten hinnastojen perusteella, josta laskuta työt helposti. Tuntikirjaukset voi hoitaa toisessa ohjelmassa tai Severassa.

Severa on helpottanut projektien työmäärien ja kannattavuuden hallintaa. Räätälöitävät työpöydät antavat ajantasaista tietoa myös operatiivisen johdon tarpeisiin. Tuote kehittyy koko ajan, tukipalvelu on toiminut hyvin ja apua on saatu aina tarvittaessa.

Ritva Purhonen – PMO Manager, Attido Oy

Raportointi & johtaminen

Tee päätöksiä tiedolla

Hyödynnä automaattisesti muodostuvat raportit. Seuraa myynnin hit-ratea, laskutusastettta ja projektien kannattavuutta. Näe tulevaan laskutus-, liikevaihto- ja kuluennusteiden avulla.

Integraatiot

Hyödynnä rajapintaa haluamallasi tavalla

Severaan on tehty lähes 50 valmista integraatiota. Integroi REST-rajapinnan kautta Severaan muita ohjelmistoja tai hyödynnä sitä uusien kokonaisuuksien rakentamiseen.

Esimerkkejä integraatioista

 • Taloushallinnon järjestelmät, kuten Netvisor, Tikon ja SAP
 • Tiketöintijärjestelmät, kuten Jira, Zendesk ja Bugzilla
 • Sähköisten ja paperilaskujen välityspalvelut, kuten Maventa ja Norfello
 • Erilliset CRM-järjestelmät, kuten Salesforce.com ja Microsoft
 • Dokumenttienhallintatyökalut, kuten Google Drive ja M-Files
 • Tietoturva

  Panostamme tietoturvaan

  Severa on ISO 27001 -sertifioitu. Olemme osa Vismaa ja oma tietoturva­viitekehyksemme VCDM varmistaa korkealuok­kaisten pilvi­palveluiden tuottamisen.

  Johtamisen ominaisuudet

  Parasta Severassa on, että näen sieltä nopeasti kaiken oleellisen tiedon, jota työssäni tarvitsen. Severa on yksinkertainen käyttää ja toimii erinomaisesti tällaisessa asiantuntijapalveluita myyvässä yrityksessä. Se on kasvanut meidän mukana ja uskon, että se toimii meillä hyvin, vaikka kasvaisimme vieläkin.

  Heidi Hallamaa – operatiivinen johtaja, CastorIT

  Jo yli 160 suomalaista IT-alan yritystä käyttää Severaa

  Kokeile Severaa tästä