Liiketoiminnan johtaminen

Toiminnan­ohjausjärjes­telmä kasvuhakuisille

Ota katse pois peräpeilistä. Siirrä asiantuntija­yrityksen johtamisen fokus historiadatan tarkastelusta tulevaan.

Severan työpöytä

Ennakoi ja tehosta toiminnan­ohjaus­järjestelmällä

Ymmärrä mistä kasvu muodostuu, missä päin organisaatiota sakkaa ja missä tarvitaan lisää resursseja. Johda liiketoimintaa aktiivisesti raporttien ja ennusteiden avulla.

Tee itsevarmoja päätöksiä

Unohda sekalaiset excelit, taulukot ja ohjelmat. Kokoa tieto toiminnanohjausjärjestelmään, joka koostaa valmiiksi raportit helpompaa päätöksentekoa varten. Näe yhdellä silmäyksellä, miten yrityksellä menee ja mitä toimenpiteitä tarvitaan.

Paranna kykyäsi ennakoida

Ennakoi ja hyödynnä entistä lyhyempiä ohjaussyklejä. Kehitä mm. kannattavuutta ja laskutusastetta proaktiivisesti. Severan laskutus-, liikevaihto- ja kuluennusteet koostavat dataa yhteen useista eri lähteistä.

Ennustettavuus on tärkeää, jotta voimme taata näille 80 ihmiselle töitä jatkossakin

Juha Kuokkanen – Varatoimitusjohtaja, Sigge Arkkitehdit Oy

Tarjoa koko tiimille työkalut onnistumiseen

Hanki koko tiimin käyttöön Suomen suosituin toiminnanohjaus­järjestelmä ja luo ainutlaatuinen kokemus asiakkaillenne.

Läpinäkyvyys projekteille

Kaikki projekti-, asiakas- ja laskutustieto löytyy yhdestä paikasta, jolloin projektikohtaisten aikataulujen sekä kannattavuuden seuraaminen on helppoa.

Johda omaa työtä tehokaammin

Henkilökohtainen työpöytä jokaisen käytössä. Kaikki tärkeät tiedot ja ajankohtaiset tehtävät löytyvät helposti – myös omalla puhelimella.

Anna vastuuta onnistumisesta

Anna vastuu tavoitteiden edistämisesta kaikille. Jaa tietoa projektien tavoitteista, odotuksista ja tuloksista. Helpota priorisointia ja oman työkuorman hallintaa.

Monipuoliset ominaisuudet roolikohtaisesti

Kaikkien työpanos vaikuttaa projektien onnistumiseen. Toiminnanohjausjärjestelmä tukee ja helpottaa jokaisen työtä roolista riippumatta.

Toimitusjohtaja

Johda asiantuntijaorganisaatiota kokonaisuutena. Reaaliaikaiset myynnin, resurssien ja laskutuksen raportit luovat perustan paremmalle päätöksenteolle.

Projektipäällikkö

Vie projektit maaliin aikataulussa ja budjetissa. Perusta projektit ja jaa työtehtävät nopeasti. Seuraa projektien etenemistä, työtunteja ja katetta reaaliaikaisesti.

Talouspäällikkö

Varmista, että kaikki tunnit laskutetaan. Seuraa reaaliaikaisia kannattavuus- ja laskutusraportteja. Laskut sekä työaika- ja kulutiedot siirtyvät automaattisesti taloushallinto-ohjelmaan.

Myynti-/ Asiakkuuspäällikkö

Seuraa myyntiputkea ja kohdenna resurssit tehokkaasti kannattavimpien töiden ja palveluiden myyntiin. Reagoi ajoissa kannattavuus- ja aikatauluhaasteisiin.

Henkilöstöhallinto

Varmista yhtenäiset tunti- ja kulukirjaukset. Huolehdi, että kirjaukset tehdään ajoissa. Hyödynnä tietoja palkanlaskennassa ja seuraa työntekijöiden kuormitusta.

Asiantuntija / suunnittelija

Kirjaa työsi ja kulut nopeasti mobiilisovelluksessa. Luo tehtävälistoja ja aktiviteetteja. Johda omaa työtä ja seuraa tavoitteiden toteutumista.

Ohjaa toimintaa tehokkaammin

Vertasimme Severa-asiakkaiden ja heidän kilpailijoidensa kannattavuutta ja liikevaihdon kasvua. Severaa käyttävien yritysten liikevaihto kasvoi 3,5 x nopeammin ja kannattavuus on 1,3 x parempi kuin muiden vastaavien asiantuntijayritysten.

Kokeile Severaa tästä