Käyttöönotto ja koulutus

Ota Severa käyttöön vaivattomasti

Käyttöönotossa huolehdimme, että koko henkilöstöllänne on riittävät valmiudet hyödyntää Severaa.

Räätälöity käyttöönotto

Mukautamme käyttöönottoprojektin tarpeisiinne ja varmistamme, että Severaa hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla.

#1 Kartoitamme tilanteenne

Kartoituksessa perehdymme yrityksesi liiketoimintaan ja käymme läpi ohjelmiston käytön kannalta keskeiset yrityksesi prosessit. Tunnistamme myös niihin liittyvät tarpeet, haasteet sekä käytön tavoitteet.

#2 Prosessit yhdessä kuntoon

Mukautamme järjestelmän tarpeitasi vastaavaksi ja varmistamme, että järjestelmän parametrointi vastaa kartoitusvaiheessa todettuja tavotteita.

#3 Hoidamme tiedonsiirrot

Yrityksesi olemassa olevat tiedot kuten asiakasrekisterit, projektit ja laskutustiedot tuodaan järjestelmään yhteistyössä asiantuntijamme kanssa.

Severan työpöytä

Tehoja arkeen koulutuksista

Hanki Severan käyttöön koulutusta, kun se on tarpeen. Koulutukset voivat koostua muun muassa seuraavista elementeistä.

Roolikohtaiset koulutukset

Haluatko pääkäyttäjänä syventää osaamistasi? Vai onko taloustiimin hyvä saada järjestelmästä enemmän irti? Järjestämme roolikohtaisia koulutuksia eri käyttäjäryhmille, jotta he saavat hyödynnettyä järjestelmää parhaalla tavalla.

Työntekijöiden perehdytys

Autamme mielellämme uusien työntekijöiden perehdyttämisessä Severaan. Voimme pitää sisällöltään minimissään tunnin mittaisen räätälöidyn koulutuksen käyttötarpeen mukana.

Käyttöoikeuksien hallinta

Koulutuksessa voidaan tarkentaa ja eriyttää erilaisia käyttäjäryhmiä ja heidän käyttöoikeuksiaan. Koulutus käydään usein pääkäyttäjän kanssa.

Raportoinnin koulutus

Järjestelmissämme on laajat raportointiominaisuudet ja mahdollisuus rakentaa omia KPI-mittareita. Mikäli kaipaan tukea erilaisten raporttien tai avainlukujen rakentamisessa, autamme mielellämme.

Verkkokoulutukset

Kouluttaudu etänä

Tilaa yrityksenne koulutus, jonka järjestämme kätevästi etänä. Järjestämme säännöllisesti myös maksuttomia webinaareja niin aloittaville kuin kokeneemmille Severa-käyttäjille.

Koulutus paikan päällä

Kutsu kouluttaja luoksenne

Varmista toimivat käytänteet ja kouluta uudet työntekijät Severan käyttöön. Suosittelemme koulutusta paikan päällä, kun koulutettavia on yli 20 henkilöä.

Johtamisen ominaisuudet

Kokeneet kamit aina tukenasi

Autamme asiakkaitamme matkan varrella. Tyypillisiä koulutustilanteita ovat muutokset liiketoiminnassa, raportointitarpeet, integraatioit, tuotteistaminen tai prosessien mallintaminen.

Ota yhteyttä tästä