Asiantuntijatyön johtamiseen

Kaikki yhdessä ohjelmistossa

Tarjoa koko tiimille työkalut onnistumiseen.

Severan työpöytä

Jo yli 1800 yritystä luottaa Severaan.

Fraktio logo

Despro

Menestystä tiimille, kasvua bisnekselle

Vie projektit tehokkaasti maaliin ja varmista erinomainen asiakaskokemus. Ymmärrä kokonaiskuva, tehosta arkea ja johda asiantuntija­liiketoimintaa oikeaan suuntaan.

#1

Vie projektit maaliin

Näe reaaliajassa kaikkien projektien tilanne kanbanilla. Reagoi helposti muutoksiin ja näe miten ne vaikuttavat projektin aikatauluihin, budjetteihin ja resursointiin.

#2

Laskuta työt helposti

Kirjaa tunnit suoraan projektille, josta työt on helppo laskuttaa. Vie laskujen tiedot automaattisesti kirjanpitoon. Seuraa tulevien kuukausien laskutusennustetta.

Myynti

Klousaa kaupat

Seuraa myyntiputkea reaaliajassa. Hinnoittele projektit oikein, seuraa myyntiennustetta, hit ratea ja ajantasaista myyntitulosta henkilöittäin, tiimeittäin ja yritystasolla.

CRM

Luo kestävä suhde

Kokoa asiakastiedot yhteen paikkaan koko tiimin saataville. Tunnista kannattavimmat asiakkaat sekä asiakasryhmät ja keskity tarjoamaan paras mahdollinen palvelu.

#3

Näe liike­toiminnan kokonaiskuva

Avaa 360 näkymä yrityksen arkeen ja ohjaa liiketoimintaa luotettavan tiedon avulla. Tee kannattavampia päätöksiä niin projektien kuin resursoinnin kannalta.

#4

Ymmärrä mihin aika kuluu

Resursoi työaikaa projekteille yhdessä tiimiläisten kanssa ja luo raamit itseohjautuvalle asiantuntijatyölle. Seuraa projektin etenemistä ja huomaa kuormittavat tilanteet ajoissa.

Luo haluamasi raportit

Unohda hajanaiset Excelit ja manuaalinen koostaminen. Rakenna raportteja muutamalla klikkauksella reaaliaikaisen datan pohjalta tai hyödynnä valmiita pohjia.

Näe tulevaisuuteen

Siirrä fokus historiadatasta tulevaan. Seuraa tarjouskantaa, projektien kannattavuutta, laskutusennustetta ja liiketoiminnan ennusteita.

#5

Yhdistä muut ohjelmat Severaan

Hyödynnä yli 50 valmista integraatiota tai Severan avointa REST-rajapintaa. Severa on suoraan liitettävissä Netvisoriin ja muihin yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin.

Severa toimii suurennuslasina tekemiseen. Sen avulla tiedämme, miten meillä menee. Se on toiminnan tukiranka ja kilpailuetu, koska sen ansiosta voimme tehdä asioita tehokkaammin.

Janne Pöyhönen asiakasjohtaja, LM & Someco

Parhaat vinkit ja opit asiantuntijoiltamme

Tutustu blogiimme itse tai tilaa uutiskirjeemme, niin saat parhaat palat suoraan sähköpostiisi neljä kertaa vuodessa. Ei turhaa spämmiä, vain kuratoituja asiantuntijavinkkejä projektinhallintaan, kannattavuuteen ja työn tehostamiseen. Tilaa uutiskirje tästä

Ota tehot irti Severasta

Asiakastukemme on olemassa sinua varten. Vastaamme keskimäärin alle tunnissa chatin kautta, puhelimitse tai sähköpostitse yli 18 vuoden kokemuksella.

Kokeile Severaa ja liity kasvavaan joukkoon

Severaa käyttävien yritysten liikevaihto kasvoi 3,5 kertaa nopeammin ja kannattavuus on 1,3 kertaa parempi kuin muiden vastaavien asiantuntijayritysten.

Siirry kokeilemaan Severaa tästä