Severa kiihdyttää kasvua Pohjoismaissa — Autamme nyt myös tanskalaisia yrityksiä menestymään

2 min luku | 9.10.2024

Severa on laajentanut toimintaansa Tanskan markkinoille ja tukee siellä paikallisten asiantuntijayritysten kasvua. Syynä tähän on kasvava tarve Severan kaltaiselle järjestelmälle Tanskassa. Markkinoille laajentumista vauhdittaa yhteistyö pohjoismaisen Exsitecin kanssa.

Severa on Visma Solutionsin kehittämä pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti asiantuntijayritysten tarpeisiin. Se yhdistää projektinhallinnan, resurssienhallinnan, laskutuksen ja raportoinnin yhteen helppokäyttöiseen järjestelmään. 

Tämä kokonaisvaltaisuus tehostaa liiketoimintaprosesseja, lisää läpinäkyvyyttä ja parantaa tuottavuutta. Siksi Severa on kasvanut Suomessa asiantuntijayritysten ykkösvaihtoehdoksi. Kasvun myötä Severa on jo laajentunut Ruotsin ja Norjan markkinoille, ja seuraavaksi katseet kääntyvät Tanskaan.

Tanskan markkinoiden valinta perustuu kattavaan analyysiin, joka osoitti, että maan yrityksillä on samankaltaisia tarpeita ja haasteita kuin muissa Pohjoismaissa. Tanskan markkinoilla näyttää olevan tarvetta ja kysyntää Severan tarjoamille ratkaisuille”, Severan tuotejohtaja Timo Kuhmonen kertoo.

Tanska kamppailee Suomen tavoin väestön ikääntymiseen ja työvoiman saatavuuteen liittyvien haasteiden kanssa. Severa on ratkaisu, joka poistaa asiantuntijaorganisaatioiden kasvun esteitä.

Toteutamme nyt samaa tärkeää tehtävää Tanskassa, mitä olemme aiemmin tehneet muissa Pohjoismaissa, eli autamme yrityksiä menestymään. Severa on loistava ratkaisu auttamaan tanskalaisia yrityksiä toimimaan tehokkaammin ja luomaan kasvua”, Visma Solutionsin toimitusjohtaja Ville Kuusela kertoo.

Varmistamme tanskalaisille parhaan palvelun

Severan strateginen päätös solmia yhteistyö paikallisen Exsitecin kanssa on keskeinen osa Tanskan markkinoille menoa. Kumppani ei valikoitunut kuitenkaan ihan sattumalta, sillä Exsitec edustaa huippuosaamista tarjoten IT-konsultointipalveluita useiden johtavien digitaalisten ratkaisujen, kuten Visman ERP-palveluiden käyttöönotossa ja tuessa.

Exsitecin kanssa luotu kumppanuus on osa laajempaa pohjoismaista strategiaa. Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa saavutettu menestys ja opit toimivat tukena Tanskan markkinoille laajentumisessa. Exsitecin kanssa rakennettu yhteistyömalli tarjoaa vahvan pohjan laajentumiselle.

Exsitecin innostuneisuus ja syvällinen asiantuntemus tukee Severan laajentumista juuri oikealla tavalla. Heillä oli vahva näkemys siitä, että Severa on se, mitä Tanskassa tarvitaan,” Kuhmonen kertoo.

Kumppanuus Exsitecin kanssa ja laajentuminen Tanskan markkinoille tuo mukanaan useita hyötyjä myös asiakkaille. Paikallinen tuki ja markkinatuntemus yhdessä Severan tuotekehityksen kanssa sujuvoittaa järjestelmän käyttöönottoa ja varmistaa tuotteen mukautumisen tanskalaisten yritysten tarpeisiin.

“Kumppanuus mahdollistaa paremman näköalan Tanskaan, sillä meillä on suora yhteys paikallisiin markkinoihin ja asiakaskuntaan. Olemalla lähellä asiakkaita pystymme entistä paremmin palvelemaan heitä”, Kuhmonen kertoo.

Asiakaslähtöinen tuotekehityksemme varmistaa, että tuotteemme mukautuu Tanskan markkinoiden erityisvaatimuksiin. Yhteistyö ei tarjoa ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan myös laadukasta ja natiivia asiakaspalvelua, joka erottaa meidät monikansallisista kilpailijoista”, Kuhmonen jatkaa.

Suurta lisäarvoa asiakkaille tarjoaa myös Severan laajat integraatiomahdollisuudet moniin muihin ohjelmistoihin.

Severan integraatiomahdollisuudet takaavat saumattoman yhteensopivuuden eri ratkaisujen välillä, kuten Visma e-conomiciin ja Visma.netiin Tanskassa, mikä helpottaa asiakkaiden liiketoiminnan hallintaa”, Kuhmonen perustelee. 

Severa ratkaisee useita haasteita Tanskan asiantuntijamarkkinassa yhdistämällä asiantuntijoille tarpeellisia toimintoja yhteen, sekä samalla tukee tanskalaisyrityksiä siirtymään EU:n työaikadirektiivin mukaiseen toimintaan. Näin ollen Severa sopii täydellisesti meidän toimialakohtaiseen ratkaisuasetelmaamme“, Exsitecin myyntijohtaja Simon Ballegaard toteaa.

Tavoite olla asiantuntijoiden selkeä ykkösvalinta

Odotamme innolla, mitä yhteistyömme Exsitecin kanssa tuo tullessaan. Tulevaisuus näyttää lupaavalta, ja olemme varmoja, että tämä strateginen kumppanuus tulee vahvistamaan Severan asemaa sekä tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista palvelua ja tukea”, Kuhmonen iloitsee.

Nyt ensimmäisessä vaiheessa haluamme tulla tunnetuksi asiantuntijayritysten kestävää kasvua tukevana ohjelmistona myös Tanskassa”, Kuhmonen kertoo.

Severan kaikkein tärkeimpiin tavoitteisiin kuuluu henkilöstötyytyväisyyden lisäksi pNPS eli loppukäyttäjän tyytyväisyys tuotteestamme.

Tavoitteemme on kasvaa kansainvälisesti, joten kuuntelemme herkällä korvalla tanskalaisten erityistarpeita, jotta he voivat menestyä liiketoiminnassaan”, Kuhmonen toteaa.

Severa

Severa on asiantuntijayrityksen toiminnot myynnistä laskutukseen saumattomasti yhdistävä toiminnanohjausjärjestelmä, jolla johdat liiketoimintaa ennustettavasti kohti kasvua. Suomen suosituin projektinhallinnan ohjelmisto tukee kannattavuutta unohtamatta yrityksenne menestymisen mahdollistavia ihmisiä.